Foreldreforeningen Norlangue

Den norske seksjonen eies av Norlangue, som har det overordnede ansvar for driften av seksjonen. Seksjonen finansieres gjennom statstilskudd fra Norge og foreldrebetaling.

Norlangue er en fransk registret foreldreforening som eies av foreldrene. Seksjonens øverste organ er Generalforsamlingen.
Den norske seksjonen har sine egne vedtekter, vedtatt i Generalforsamlingen og godkjent av norske og franske myndigheter.
Foreldrene utgjør Generalforsamlingen. Den møtes minimum en gang året, vanligvis på vårhalvåret. Den velger et styre, og blant styremedlemmene velges en styreleder. Styret er til enhver tid ansvarlig for stiftelsens finansielle situasjon og skal planlegge, gjennomføre og rapportere økonomiplaner, årsbudsjett og regnskap til eiere og til norske myndigheter.

Styrets ansvar

Drive den norske seksjonen innenfor rammen av den godkjenning som er gitt av Kunnskapsdepartementet i Norge i tillegg til de krav som settes for en norsk seksjon ved en fransk-internasjonal skole.

Styret er til enhver tid ansvarlig for stiftelsens finansielle situasjon og skal planlegge, gjennomføre og rapportere økonomiplaner, årsbudsjett og regnskap til eiere og til norske myndigheter.

Styret er formell arbeidsgiver for ansatte i den norske seksjonen.

Styret skal sikre at den norske seksjonen ved Lycée International framstår som et ettertraktet pedagogisk tilbud og at det foreligger langstidsplaner vedrørende drift.

Styrets medlemmer

Viggo Handeland, styreleder
Jon Kristian Pareliussen
Allison de la Fouchardière
Lars Petter Lunden

Vara:

Mette Dahle
Pål Hvistendahl
Christian Johnseen

Kontakt styret: styret@sectionnorvegienne.no

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse, analysere bruk av siden og tilpasse innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden vår, samtykker du til bruken av cookies.