Barneskolen

I barneskolen fra 1. – 5. trinn (primaire) undervises det hver dag fra 08:45 til 16:15 med l ½ times lunsjpause midt på dagen og to friminutter. Onsdager er det halv dag og skolen slutter klokken 12:00.

Elevene spiser varm lunsj  i skolens kantine alle dager untatt onsdager.

Elevene i barneskolen har to klasser de forholder seg til, den franske og den norske. I den franske klassen undervises de av sin franske lærer i fagene fransk, matematikk, naturfag, geografi, historie m.m., tilrettelagt etter fransk læreplan. I den franske skolen er det vanlig å bytte lærer og sette sammen nye klasser hvert år. På Lycée International får elevene vite hvilken klasse de er kommet i og møte sin nye lærer på åpen dag / Journée d’Accueil rett før skolestart

Den norske delen av undervisningen er fordelt på to ukentlige moduler med halve dagsøkter pr. trinn.

Externe:

I barneskolen har man også mulighet til å gå på lokale franske skoler i området og komme til Lycee International for norskundervisning to halve dager pr. uke.

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse, analysere bruk av siden og tilpasse innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden vår, samtykker du til bruken av cookies.