Språkkurs og leksehjelp

Språkkurs for voksne på Lycée International

Den offentlige språkskolen GRETA des Yvelines tilbyr kurs i fransk som fremmedspråk (FLE) for foreldre og seksjonslærere i Agora-bygningen på Lycée International. Oversikt over priser, datoer etc finner du i informasjonsbrosjyren for skoleåret.

GRETA tilbyr kurs på nivåene nybegynnerr, litt øvet, mellomnivå og avansert nivå. Kursene er to timer to ganger per uke. Kursenes innold er fransk grammatikk og språk, kultur og historie. Det arrangeres også guidede turer i løpet av året til eksempelvis Sénat, Assemblée nationale eller Hôtel de Ville de Paris.

De ansvarlige for GRETA  pleier å være til stede på velkomstdagen for Lycée Internasjonal som arrangeres hvert år rett før skolestart.

Plasseringstester og registreringer finner forøvrig sted etter avtale i lokalene til  GRETA i 30 rue Alexandre Dumas i Saint-Germain-en-Laye.

Kontaktinformasjon:

Isabelle Lebeze: 06 30 17 17 28

isabelle.lebeze@ac-versailles.fr

Telefonnummer til GRETA : 01 39 04 05 20

Logo til franskkurset Greta Yvelines

Språkkurs i Saint-Germain-en-Laye

La Clef i Saint-Germain-en-laye tilbyr språkkurs i fransk for alle nivåer.

Accueil International de Saint-Germain-en-Laye  er en forening for utenlandske og franske kvinner som ønsker å være del av et internasjonalt nettverk. De arrangerer mange ulike aktiviteter deriblant konversasjonsgrupper på fransk.

Leksehjelp

Å kjøpe tjenester for leksehjelp er ganske vanlig i Frankrike, og det finnes flere aktører som tilbyr slike tjenester. Flere nettsider og plattformer tilbyr leksehjelp og undervisning i ulike fag, inkludert fransk. Disse tjenestene er designet for å hjelpe elever med å forstå og mestre pensumet sitt, forbedre karakterene sine, og utvikle studievaner.

Hos Acadomia kan man velge at eleven enten deltar på guppekurs i det enkelte fag i deres lokaler eller individuelle kurs der en lærer kommer hjem til dere for å undervise i faget.

Seksjonen kan også være behjelpelige til å finne egnede leksehjelper. Ikke nøl med å ta kontakt ved behov!

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse, analysere bruk av siden og tilpasse innhold. Ved å fortsette å bruke nettsiden vår, samtykker du til bruken av cookies.